Blessures

Blessures, het hoort er nu eenmaal bij in het voetbalspel. 

Heb je een kleine kwetsuur tijdens de wedstrijd of training opgelopen, dan is het steeds mogelijk om op dinsdag of donderdag een bezoekje te brengen aan onze kiné van het eerste elftal.  Hij/zij is vanaf september steeds aanwezig van 19u30 tot 20u30. Hier mag je als clubspeler gratis gebruik van maken. Na de blessure is het herstelproces ook belangrijk om terug met volle ‘kracht’ te kunnen genieten van het voetbalspel. 

Om de revalidatie zo vlot mogelijk te laten verlopen kunnen we ook voortaan beroep doen op onze clubkiné Ken Mols (Boerenkrijglaan, 0496/41 26 07).

Hij kan werken aan een spoedig revalidatieproces en eventuele revalidatieoefeningen meegeven om de speler optimaal klaar te stomen voor zijn/haar herstart na een blessure.

Dit kan steeds op afspraak in de praktijk van Ken Mols doorgaan (Boerenkrijglaan, 2450 Meerhout, 0496/41 26 07), wel dien je een briefje van de dokter mee te brengen.

Voor spelers die nood hebben aan steunzolen, hiervoor werken we samen met “Walk On” steunzolen.  Dit kan door een afspraak te maken met Jo Beyns op het nummer 0479/95 43 00.

Wij maken geen problemen wanneer u bij andere verzorgende personen terecht wilt.  We willen enkel een spoedig herstel bevorderen zodat onze kampioen zo snel mogelijk kan voetballen.