Lid worden

Wil je lid van onze vereniging worden ? Fantastisch !

De jeugdvoetbalopleiding van K. Berg en Dal VV is altijd op zoek naar nieuwe spelers.

Indien jij een geïnteresseerd voetballertje bent of indien je een vriendje of vriendinnetje kent die ook zou willen voetballen, vul dan onderstaand info-formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Spelertjes vanaf U6 (“under 6”: Laatste kleuterklas) kunnen competitie spelen. Jongere spelertjes, U5 (vanaf 2e kleuterklas) trainen mee met U6-spelers en zijn welkom van zodra ze balvaardig genoeg zijn.  De trainingsdagen en uren kan u hier terugvinden: https://kbergendalvv.be/jeugd/

De trainingen starten begin augustus. Maar instappen kan altijd. De eerste maand zijn de trainingen steeds gratis en vrijblijvend ! Inschrijven kan online via onderstaand formulier. Nadien wordt u gecontacteerd om de aansluiting zo snel mogelijk in orde te maken bij onze GC (Gerechtelijke Correspondent) en ontvangt u praktische informatie. U bent pas lid vanaf de betaling van het lidgeld.

BERG EN DAL V.V.  draagt de (verzekerings-)kosten vanaf het moment dat de inschrijving bij onze GC is voltooid.  Alle trainingen hiervoor gebeuren op eigen risico en verantwoordelijkheid.

 

 

    Gegevens speler:


    Gegevens Mama

    Gegevens Papa    Los deze berekening op: Math Captcha 36 − 31 =