KFC Nijlen – Berg en Dal : 0-3

Onze ploeg was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg en won dan ook oververdiend op het veld van Nijlen.

Mo El Idrissi lanceerde Wouter Smeets, Wouter twijfelde niet en trapte de 0-1 binnen. Dit werd tevens ook de ruststand. Na de rust ging Berg en Dal op hetzelfde elan door. De thuisploeg kreeg bijna geen kansen. Toen Ramon Voorn een voorzet afleverde voor Van Pol twijfelde die niet en verschalkte hij doelman Geysels. Een vijftal minuten later was de wedstrijd helemaal gespeeld toen diezelfde Van Pol met zijn tweede van de avond de 0-3 op de bordjes zette. Berg en Dal kreeg nog een paar goede mogelijkheden maar het bleef 0-3.

In de volgende ronde treffen we met Franc Borains een ploeg uit eerste amateurklasse in het B.R.I.S. stadion.

KFC Nijlen:  Geysels, Haemels (46’ Paulissen), Vanderheyden, Engelen, Tuteleers, Jennes, Bruynendonckx (62’ Peeters), Nesen, Verstraeten, Verlinden , Van Den Heuvel (80’ Struyf).
Berg en Dal: Kenens, Voorn, Asis, Gevers (81‘ Verbeeck), Slegers, Van Pol, El Idrissi, Joris, Smeets, Remen, Appeltans (86‘ Bogaerts).
Geel: 30’ Vanderheyden, 30’ Tuteleers.
Doelpunten: 41’ Smeets (0-1), 59’ en 64’ Van Pol (0-2 en 0-3).