Onze volgende nieuwkomer komt over van een reeksgenoot. Vorig seizoen speelde Ben Bakkovens die in oktober 27 wordt bij KFC De Kempen. Hij komt met trainer Rudy Van Houdt een oude bekende van bij Heikant Berlaar tegen.
“Toen ik wist dat Rudy trainer werd bij Berg en Dal twijfelde ik niet lang om in dit mooie project te stappen. We hebben al een mooie voorbereiding achter de rug en ik zie het wel zitten.”
Bakkovens kijkt ook uit naar het nieuwe seizoen. “We openen tegen Wezel Sport dat ook wel de nodige ambities heeft. In deze zware reeks zijn er geen gemakkelijke matchen en gaan we snel weten waar we staan. We mikken zeker en vast op die top vijf want we hebben een talentvolle groep en een ambitieuze club. We zullen er elke week moeten staan natuurlijk. “
Bakkovens speelde voorheen bij De Kempen, Heikant Berlaar en bij Berchem Sport waar hij van vierde naar derde nationale promoveerde. “Ik speelde het langste bij Heikant Berlaar. Er was daar een leuke dorpsmentaliteit, iets dat ik hier in Berg en Dal ook al heb teruggevonden.”