Onze volgende nieuwkomer is de eenentwintigjarige Sten Boonen. Hij komt over van Kasterlee waar hij drie seizoenen voetbalde.
“Ik begon bij Dessel op negenjarige leeftijd en speelde daar tot bij de beloften. Daarna ging het dan naar Kasterlee om nu bij Berg en Dal uit te komen.” Boonen is heel tevreden dat hij bij Berg en Dal speelt. “De eerste contacten waren goed en ik merkte dat een aangename club was met de nodige ambitie.” Boonen heeft een goede voorbereiding achter de rug. “Ik ben in een heel goede groep terecht gekomen die nog beter is geworden tijdens de stage.” Boonen beseft dat Berg en Dal er meteen zal moeten staan. “We hebben niet direct een gemakkelijk begin maar langs de andere bestaan er niet echt gemakkelijke ploegen in eerste provinciale.”
Berg en Dal hoopt minstens even goed te doen als vorig seizoen. “Er is nu ook nog een nieuwe spits aangetrokken dus ik denk dat we niet slecht voor die doelstelling. Ikzelf wil met focussen op dit seizoen en hoop zo op termijn mee te kunnen groeien met de club.”