We stellen de komende twee weken onze inkomende transfers verder aan u voor. Mike Oris kwam al aan het woord in aanloop naar de bekerpartij en nu gaan we verder met Ignace Dams. De eenentwintigjarige Dams kwam over van Schriek.
“Ik ben hier in een schitterende groep terecht gekomen. Senne (De Scheemaecker), Louis (Mariën) en Alex (Peys) kende ik al wel maar de integratie verliep voor de rest ook heel vlot.” Dams staat normaal centraal op het middenveld maar begon in de bekerwedstrijd op de flank. “Fysiek was dat wel even aanpassen maar ik speel waar de trainer me nodig heeft. We speelden toen ook een heel goeie partij.”
Berg en Dal kampt wel met een paar geblesseerden. “Daardoor is het soms zoeken maar ik vermoed dat dat naar september toe wel in orde gaat komen.” De eerste wedstrijd is thuis tegen Wezel Sport . “Dat is direct een stevige tegenstander met de nodige ambitie. Het is ook een ploeg van hier in de buurt en dus een leuke derby waarbij we direct gaan weten waar we staan.”
Dams doorliep de jeugdreeksen bij Verbroedering Geel. “Daarna heb ik één seizoen bij Oosterzonen gespeeld om vervolgens twee seizoenen bij Schriek te spelen. De overgang naar Berg en Dal zie ik als een stap vooruit en perfect in combinatie met mijn studies vastgoed die hopelijk nog één jaar duren.”