De volgende dagen komen al onze nieuwkomers op de site aan het woord. We beginnen vandaag met Jeffrey Grondelaers. De 25-jarige Limburger komt over van KVK Beringen.
“Ik speelde vorig seizoen met KVK Beringen in de eerste provinciale van Limburg. Ik pikte daar wel wat doelpuntjes mee en hoop dit seizoen Berg en Dal wat te kunnen helpen.” Grondelaers speelde in de jeugd bij STVV en debuteerde op 17-jarige leeftijd in de eerste ploeg van toenmalig tweedeklasser KVK Tienen. “Ik kreeg echter te maken met een rugblessure en het voetbal op dat niveau was gedaan voor mij. De laatste vier seizoenen speelde ik dus bij Beringen en ik beleefde daar vier mooie jaren.”

Bij Berg en Dal zal Grondelaers hoogstwaarschijnlijk in de spits uitgespeeld worden. “Ik ben geen echte spits. In een systeem met twee spitsen heb ik al gespeeld of er net achter. Ik sta er echter wel voor open en wie weet bloei ik helemaal open.”
Het team ging onlangs op stage. “Ideaal om elkaar te leren kennen en zo verder te bouwen naar het begin van de competitie. Ondertussen is de voorbereiding bijna achter de rug. “Dat verliep wel goed. Ik weet wel dat er ons een pittige start te wachten staat in de competitie. Maar als we beter dan vorig seizoen willen doen moeten we wel goed starten denk ik. Hopelijk kunnen we heel veel winnen dit seizoen en dan komt de rest wel vanzelf.” Aldus de ambitieuze Grondelaers.