De tweede nieuwkomer waar we nader mee kennismaken is Jens Driesen. De 27-jarige verdediger komt net als Jeffrey Grondelaers over van Beringen.
“Ik ken de coach nog van vier seizoenen geleden bij Beringen. We bleven contact houden en ik vond wel dat een nieuwe uitdaging kon en vond die bij Berg en Dal. Ik ben woonachtig te Hulsen (Balen) dus ver is het voor mij ook niet.”
Berg en Dal kent met Schriek (uit), VC Herentals (thuis), De Kempen (uit) en Branddonk (thuis) een stevige start. “We moeten ons concentreren op die wedstrijd tegen Schriek en die proberen te winnen en zo stap voor stap verder te werken.
We willen toch weer die top vijf dan is een goede start natuurlijk belangrijk.” Driesen hoopt persoonlijk op een contant seizoen. “Vorig seizoen was ik drie maanden out maar anders speelde ik altijd een match of 29. Hopelijk lukt dit weer op een goed niveau.”
De nieuwkomer denkt trouwens dat Lille, VC Herentals, De Kempen en Kontich belangrijke concurrenten gaan worden in de strijd om die top vijf plaatsen.