Onze volgende nieuwkomer is Kevin Oris. De 34-jarige aanvaller is jaren prof geweest en speelde onder andere voor Verbroedering Meerhout, Roeselare, KVSK United, Antwerp en ploegen in Zuid-Korea en China. Hij komt over van Thes Sport.
“Voor mij is de cirkel zo een beetje rond want ik speelde eerder al eens voor Verbroedering Meerhout. Ik kom bij een ambitieuze club terecht en dat is wel leuk.”
Oris zelf is momenteel herstellende na een gemene tackle in een wedstrijd van de beker van Antwerpen. “ Ik kan nog niet pijnvrij lopen en zat wel met wat kneuzingen. Vorig seizoen had ik me gewapend tegen zulke spelers en tackles maar ik had de indruk dat het dit seizoen wat minder was maar je ziet dan natuurlijk wel. Het was heel gemeen van die speler maar zoiets keer zich vroeg of laat wel tegen hem.”
Zaterdag 31 augustus begint het echte werk. “We zitten momenteel wel met wat geblesseerden die stukken van de voorbereiding gemist hebben. Ik denk dan ook niet dat we op ons sterkst gaan beginnen maar als iedereen terug is en fit kan blijven zou dat eind september wel het geval moeten kunnen zijn. Alle neuzen staan in dezelfde richting en met deze trainer hebben ook nog iets extra. Hopelijk kan dit alles in mooie resultaten vertaald worden.”