De komende weken passeren de nieuwkomers de revue. Vandaag opent Mike Oris, de 28-jarige aanvaller komt over van Wezel Sport.

Mike Oris op de eerste training van Berg en Dal


“Ik speelde ooit hier wel al eens voor het toenmalige Verbroedering Meerhout bij de reserven. Ik was toen een jaar of zeventien maar doordat ik op school een extra zevende jaar ging doen lukte die combinatie spijtig genoeg niet meer.’
Een dertien jaar later speelt Oris dus terug in Meerhout. “ Ik heb er heel veel zin in. Ik weet wel dat er de nodige verwachtingen zijn dit seizoen en we zullen ons best doen om zo hoog mogelijk te eindigen.” De openingsmatch is onmiddellijk tegen zijn ex-club Wezel Sport. “Ik werd met Wezel kampioen vorig seizoen en verwacht me aan een open match en hopelijk kunnen we ze met lege handen terug sturen.”
Mike Oris was ook aanwezig op de stage in Knokke. “Het was voor mezelf lang geleden dat ik nog eens bij een ploeg was die een stage organiseerde. Ik vond het heel positief en een dikke chapeau voor de mensen die dit mogelijk maakten. Deze stage was een mooie eerste stap dit seizoen.”
Ook Kevin Oris, Mike zijn broer tekende voor Berg en Dal. “Naar iemand met zijn ervaring moet je gewoon opkijken. Eén van zijn beweegredenen was om samen met mij te spelen en om me nog beter te maken. Dat zie ik natuurlijk helemaal zitten.”