Berg en Dal verloor zondag met 0-1 van Branddonk. Trainer Rudi Hoes vond dat er uiteindelijk niet veel meer inzat gezien het wedstrijdverloop.

“We hadden wel vijfenzeventig procent balbezit maar uiteindelijk hebben we niet echt heel veel kansen gehad. In de tweede helft geraakten we er zelfs niet meer door. Zij speelden wel heel verdediging maar dat is uiteindelijk hun recht.” De coach moest ook net voor de wedstrijd een geblesseerde Van Der Sanden vervangen en miste ook al Koppers. “Je kan soms wel schuiven maar je kan niet blijven schuiven en dat was ook wel een gemis moet ik zeggen. Je geraakt uiteindelijk de balans kwijt in je team.” Van Der Sanden liep de blessure op training op. “Hij heeft vorige week wel met die blessure kunnen spelen en heeft dan niet getraind doorheen de week maar nu kan hij toch beter bij een dokter langsgaan.”
Berg en Dal behaalde zo een zes op twaalf. “We hadden natuurlijk meer willen halen. Er staat wel iets en we spelen goed. Hopelijk kunnen de volgende weken nog veel punten pakken.”