De derde nieuwkomer luistert naar de naam Osman Babaoglu. Hij wordt in het najaar 19 jaar en komt over van Stal Sport (tweede provinciale Limburg).

“Ik speelde in het verleden voor Lommel, Geel, Bocholt en vorig seizoen dus Stal Sport. Ik ben een flankspeler.” Babaoglu werkt in Mol en kende Berg en Dal al wel. “We gaan rustig opbouwen en ik vind het hier een heel sfeer in de groep. Het is een leuke club met mooie ambities waar ik hoop aan mee te kunnen werken. Ik wil hier vooral speelminuten opdoen dit seizoen.” Babaoglu speelde zowel in de provincie Limburg als de provincie Antwerpen. “ Veel verschil is er niet vind ik. In de provincie Antwerpen wordt er misschien wel iets harder gebikkeld.” Berg en Dal speelt dit weekend op Schriek en moet dan vervolgens tegen Herentals , De Kempen en Branddonk. “
Dit is inderdaad geen gemakkelijke start maar we gaan dat zo goed mogelijk doen want een goede start is toch belangrijk. We willen immers weer richting die top vijf wat wel mogelijk moet zijn denk ik. De voorbereiding is redelijk goed gegaan, het is tijd om nu te bikkelen in de competitie.”