De laatste speler die we voorstellen is Wouter Smeets. De ex-speler van onder andere Wellen, Sporting Hasselt, Rupel Boom en Geel en Antwerp is ondertussen achtentwintig jaar oud.

“In mijn periode bij Geel heb ik hier nog wel getraind en oefenwedstrijden gespeeld en ik kende de accommodatie dus al wel. We hebben in de voorbereiding wel wat geblesseerden gehad maar dat lijkt in orde te komen en we hebben op de stage een groep kunnen vormen. Wat ook heel positief is.”
Berg en Dal plaatste zich dit weekend voor de achtste finales van de beker van Antwerpen na een 1-2 overwinning op het veld van GR Katelijne. “Dat is zeker en vast leuk en nu zijn we opnieuw zeker van de eerste rond van de beker van België volgend seizoen. Dat zijn wedstrijden met inzet en altijd leuk in zo een voorbereiding.”
Zaterdag opent Berg en Dal tegen Wezel. “Dat is direct een leuke derby tegen een goede tegenstander. We hopen natuurlijk te kunnen winnen.”
Berg en Dal mikt op een plaatsje in de top vijf. “Zodat we minstens die eindronde kunnen pakken. Deze club zou niet misstaan in de nationale reeksen en we hopen dat op termijn te kunnen bewerkstelligen.”