Berg en Dal ontvangt deze namiddag met BSK Retie een ploeg uit de buurt voor een derby. In de heenwedstrijd wonnen we na een spannende wedstrijd met 1-2. Invaller Van Pol bracht ons toen op voorspring maar Hermans kon snel gelijk maken. Uiteindelijk was het Joris die ons met zijn doelpunt de drie punten bezorgde.
BSK Retie staat na de uitslagen van gisteren zesde maar kan bij winst terug alleen vijfde worden. Ze wonnen acht keer, speelden vijf keer gelijk en verloren drie keer. Ze scoorden drieëndertig doelpunten en kregen er achtentwintig tegen. Ze hebben dus een doelsaldo van plus vijf.
De laatste wedstrijd dateert van midden december toen ze concurrent Ternesse versloegen met 1-0 na een doelpunt van Senne Dierckx. In de laatste vijf wedstrijden wonnen ze vijf keer op een rij en in de heenronde gingen ze winnen op ASV Geel. Een niet te onderschatten ploeg dus.
Topschutters bij BSK Retie zijn Tijs Hermans (11), Senne Dierckx (9), Jeroen Vos (6), Kamil Geerinckx (2), Simon Pauwels (2), Rik Rommes (2) en Willem Van Herck (1).
Berg en Dal – BSK Retie op zondag 30 janauri 2022 om 14h30.
LEES OOK DE CORONARICHTLIJNEN NOG EENS NA OP DEZE LINK