Jeff Gevers stond vorige week aan de kant omdat hij geel geschorst was maar is er zondag tegen Bevel terug bij. Hij blikte ook even terug op de heenwedstrijd.

“Het was geen makkelijke match toen, ik kampte nog met een kuitblessure waardoor ik jammer genoeg niet kon meespelen. Ik herinner me nog dat het een stevige ploeg was en dat de omstandigheden niet optimaal waren ( ik denk dan aan het veld). Berg en Dal heeft op een volwassen manier die match naar zich toe getrokken en verdiend gewonnen.”

Vorige thuismatch bracht Vosselaar een einde aan een reeks van negen opeenvolgende overwinningen. “ We hadden graag een grotere reeks neergezet en dat was ook mogelijk maar jammer genoeg hadden we tegen Vosselaar wat ongeluk. Met de winst vorige week tegen Bornem hoop ik dat we inderdaad een nieuwe reeks kunnen neerzetten.” Na Bevel volgen dan de krakers op ASV Geel en thuis tegen Wezel Sport. “ Wezel en Geel zijn samen met ons titelkandidaten en zij willen net zo graag als wij winnen. Deze matchen zouden we zonder kleerscheuren moeten doorkomen.”

Gevers is één van de revelaties dit seizoen bij de leider in eerste provinciale en tekende onlangs bij. “ Ik zou graag met Berg en Dal willen groeien. Ik heb bijgetekend voor 2 jaar omdat ik vind dat we in een goede ploeg zitten die wil promoveren als dat zou lukken en dat ik dan met de ploeg kan meegroeien. Dat zou een droomscenario zijn.

Gevers studeert ook nog. “De combinatie is niet altijd even gemakkelijk aangezien ik op de trainingsdagen les heb tot half 6 en dat maakt het soms wel moeilijk maar over het algemeen valt het wel goed te combineren. Mijn examenresultaten waren goed en dat doet uiteraard wel deugd.