Berg en Dal moet vandaag op bezoek bij Rapid Leest. De club van ex-trainer Rudy Van Houdt fusioneert straks met het andere Leest en maakt een doorstart in vierde provinciale. Van Houdt en zijn troepen hebben er echter een erezaak van gemaakt om het behoud te verzekeren en zullen dan ook zeer gemotiveerd op het veld verschijnen.

In die optiek verloren ze vorige week een belangrijke wedstrijd tegen Vosselaar met 0-3. Leest staat momenteel twaalfde met vijfentwintig punten. In de laatste vijf wedstrijden wonnen ze twee keer , speelde één keer gelijk en verloren twee keer. In de hele competitie wisten ze zeven maal te winnen , verloren ze zestien keer en speelden vier keer gelijk.

De heenwedstrijd dateert al van 19 september en eindigde op 5-0 na doelpunten van Ramon Voorn, Jeff Gevers (2), Dean Joris en Mitu Verbeeck.

Topschutters bij Rapid Leest zijn Stavros Glouftsis (14), Amin Kabir (6), Thomas Cools (4), Alex Mertens en Tarik Dahman (beide 3), Brian Bouwmeester en Thomas Dignef (beide 2), Imad Amazou, Lothar Hens, Christof Van Bouwel en Vincent Van Steenwinkel (allemaal 1).

Rapid Leest – Berg en Dal op zondag 17 april 2022 om 15h00.

Adres: Pastoor De Heuckstraat Leest
Routebeschrijving vind je hier