Berg en Dal ontvangt zondag met KBSK Retie een ploeg uit de buurt voor een echte derby. Het team van ex-trainer Andy Van Kets begon heel goed aan de competitie , de laatste weken pakken ze met een vijf op vijftien wat minder punten maar het is een ploeg die zeker niet onderschat mag worden.

KBSK Retie heeft het stamnummer 2673 en Rood-Geel-Zwart als kleuren. Ze begonnen heel goed aan de competitie met een zes op zes tegen Vorselaar (0-3) en De Kempen (3-1). Daarna volgden gelijke spelen tegen Vosselaar (1-1) en Ranst (2-2). Begin oktober pakten ze zwaar uit op Antonia (1-7) en een week later legden ze ook Herselt (2-0) over de knie. Half oktober volgde een nederlaag op topploeg Tisselt (2-1). Vervolgens wonnen ze van Kontich (3-2) om dan ietwat verassend zwaar te verliezen tegen ’s Gravenwezel-Schilde (2-5). Na gelijke spel op Zoersel (2-2) pakten ze zwaar uit in eigen huis tegen Ternesse (8-1). De laatste twee wedstrijden speelden ze gelijk tegen Mariekerke-Branst en verloren op SK Loenhout met 3-1.

KBSK Retie staat zo op een mooie vijfde plaats met 22 punten uit dertien wedstrijden. Ze scoorden 37 doelpunten en kregen er 22 tegen. Topschutters bij BSK Retie zijn Senne Dierckx (14, topschutter in de competitie), Tijs Hermans (8), Wout Noeyens (6), Sander Broeckx (3), Maxim Gys (2), Willem Van Herck (1), Lucas Geudens (1) en Rik Rommes (1).

K Berg en Dal VV – KBSK Retie op zondag 4 december om 14h 30 in het B.R.I.S Stadion sportlaan te Meerhout.