Berg en Dal gaat dit weekend op bezoek bij Antonia. KFC Antonia is een voetbalploeg uit Zoersel. Het heeft het stamnummer 1143 en rood en groen als kleuren.

Antonia staat momenteel gedeeld zesde met tweeëntwintig punten uit veertien wedstrijden. Ze wonnen zes keer, speelden 4 keer gelijk  en verloren vier keer. Ze scoorden 28 keer en kregen er  24 tegen.

Ze begonnen het seizoen met twee gelijke spelen tegen KFC De Kempen (1-1) en KFC Heikant-Berlaar (2-2). Daarna volgden er overwinningen tegen Ranst (0-2) en  Herselt (1-0). Vervolgens volgde er een zware thuisnederlaag tegen KBSK Retie (1-7) en een week later ook verlies op Tisselt (4-2). Daarna volgden er vijf matchen zonder nederlaag met eerst een gelijkspel tegen Mariekerke-Branst (1-1) en dan overwinningen tegen ’S Gravenwezel-Schilde (2-4) en OG Vorselaar (4-0). Op Ternesse werd er scoreloos gelijkgespeeld om dan half november in eigen huis Zoersel in de derby te kloppen met 5-0. Daarna volgden er nederlagen tegen Vosselaar (3-1) en Kontich (1-2). Vorig weekend knoopten ze weer aan met een 2-3 overwinning op Loenhout.

De topschutters bij Antonia zijn: Wouter Keyzer (8), Lucas Van Eynde (4), Paul Van Kemseke (4), Ilja De Ridder (3), Koen Matyn (2), Yassine Sefiani (2), Dries Van Uffel (1), Rik Schrijvers (1), Olivier Verbist (1), Jens Van Loon (1) en Jannick Van Sanden (1).

KFC Antonia – K Berg en Dal VV op zaterdag 10 december 2022 om 19h30. Adres: Bethaniënlei 84 Zoersel.