Berg en Dal ontvangt nu zondag met Antonia een ploeg die ook nog maar 1 wedstrijd heeft gespeeld deze competitie.
Antonia bestaat al sinds de jaren twintig maar speelde wel altijd in de provinciale reeksen. De club werd opgericht in 1925 en sloot zich bij de voetbalbond aan in 1927. Het kreeg het stamnummer 1140 en speelt in de kleuren groen en rood. Het is een ploeg die al een tijd in eerste provinciale speelt en vorig seizoen eindigde het op tiende plaats. Vorig seizoen speelden Berg en Dal slechts eenmaal tegen elkaar. Op 1 december 2019 ging onze ploeg met 1-2 winnen in Zoersel na doelpunten van Mike Oris en Sebastien Didier.
Dit seizoen begon Antonia met een 0-0 gelijkspel tegen Ranst. Hun tweede wedstrijd tegen Kalmthout is net zoals die van Berg en Dal tegen Vorselaar uitgesteld.

Selectie
Hoefnagels is hervallen in de oude blessure. Echo en MRI moeten uitsluitsel brengen. Lekens is bezig met de revalidatie en conditieopbouw. Maes is herstellende van een knieoperatie (Meniscus). Nourdinne is in behandeling bij een kine en nog gestart met de revalidatietrainingen. Stulens is afgelopen donderdag gestart met conditieopbouw. Van Dyck heeft beperkt aangesloten bij de groepstraining. Vankrunkelsven is bezig met de individuele revalidatie na de teenoperatie van juli. Hij heeft donderdag de eerste  balcontacten met de groep uitgevoerd.
Kern: Wim Kenens, Lode Arrazola, Kevin Oris, Mike Oris, Thies Ossenblok, Ignace Dams, Jarno Molenberghs, Wouter Scheelen, Azi Moutawakil, Mo El Idrissi, Mitu Verbeeck, Lennert Slegers, Nicolas Appeltans, Dean Joris en Axel Van De Ven.
Berg en Dal – Antonia op zondag 27/09/20 om 15h00.