Berg en Dal ontvangt deze namiddag met KSK Kalmthout de rode lantaarn van eerste provinciale. Na elf wedstrijden tellen ze vijf punten, waarvan vier punten in de laatste vier wedstrijden. Ze scoorden dertien keer en kregen eenentwintig doelpunten tegen.

Ze begonnen me een nul op negen aan de competitie na nederlagen tegen Wezel (3-2), Ternesse (0-1) en Antonia (0-2). Op Ranst eind september konden ze hun eerste puntje rapen (1-1) maar daarna volgde opnieuw drie nederlagen op een rij. Oppuurs (3-4), Vorselaar (2-0) en Vosselaar (0-1) waren telkens te sterk. Eind oktober konden ze op Leest (0-2) wel hun eerste overwinning nemen en een week later hielden ze ook Retie (2-2) op een gelijkspel. De laatste twee wedstrijden tegen Kontich (1-0) en Zoersel (3-4) werden weer verloren.

Opvallend is dat ze nooit met meer dan twee doelpunten verschil hebben verloren en tegen de drie ploegen uit de top vijf die ze al partij hebben gegeven zelfs telkens maar verloren met één doelpunten verschil.

Doelpuntenmakers bij KSK Kalmthout zijn Stef Everaert (4), Tom Floren (4), Lucas Stevens (2), Robbe Haverhals, Jordi Smet en Mathias Eelen.

Berg en Dal – KSK Kalmthout op zondag 22 november om 14h30.