Zondagnamiddag ontvangt Berg en Dal met Ranst de nummer zes in het klassement.
KFC Ranst heeft als stamnummer 4704 en speelt in de kleuren rood en wit. De club werd opgericht in 1947. Ranst was de afgelopen seizoenen een vaste waarde in tweede provinciale A waar het meestal in de middenmoot eindigde maar na seizoen 2018-2019 al op een mooie vijfde plaats eindigde. Vorig seizoen kwamen ze dan uit in tweede provinciale B. Ze werden de concurrent van kampioen Bevel maar zouden uiteindelijk op geruime afstand twee eindigen.
Dit seizoen begon Ranst met een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Antonia. Een dag na de match bleek een speler van Antonia coronapositief te zijn. Ranst diende een klacht in en kon zo met 5-0 winnen. Vervolgens verloor het met 1-0 op Wezel en 3-4 thuis tegen Oppuurs.  Vorige speeldag wonnen ze op eigen veld met 3-1 van Kalmthout.
Topschutter bij Ranst is Wesley Janssen met drie doelpunten.
Selectie
Vankrunkelsven en Lekens trainen terug. Stulens is begonnen met lopen terwijl Arjah en Hoefnagels out blijven. Slegers en El Idrissi zijn twijfelachtig. Er moeten nog twee spelers aangeduid worden.
Kern: Kenens, Arrazola De Onate, Moutawakil, Kevin Oris, Slegers (?), El Idrissi (?), Joris, Molenberghs, Smeets, Appeltans, Dams, Verbeeck en Van Dyck .
Berg en Dal VV – KFC Ranst op zondag 11 oktober om 15h00