Berg en Dal speelde afgelopen vrijdag 0-0 gelijk op het veld van Wezel Sport. Dario Bogaerts maakte zijn rentree na een blessure.

“We begonnen goed aan de wedstrijd en waren zelfs de betere ploeg.” In de tweede helft kwam Berg en Dal met tien tegen elf te staan. “Ik ging in duel en probeerde me los te maken waardoor ik mijn tegenstander raakte met de hand. Hij schreeuwde het uit en viel neer. De scheidsrechter trapte erin en gaf me rood. Vermits het zeker niet opzettelijk was hoop ik dat de schorsing gaat meevallen.” Ook nadien speelde Berg en Dal nog goed mee. “Zelfs met tien waren we de betere van de leiders maar uiteindelijk bleef het 0-0.”

Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen rode lantaarn Kalmthout. “Meestal zijn dat ploegen die eerder verdedigend komen spelen maar we hebben bewezen dat we die ook aankunnen”.

Berg en Dal is nog steeds ongeslagen. “We hebben een paar keer gelijkgespeeld maar ik denk dat we met een ietsje meer geluk toch nog meer punten konden pakken.”

Bogaerts was de afgelopen weken out met een blessure. “Ik heb nu een goed uurtje kunnen spelen en het viel mee. Ik hoop zondag tegen Kalmthout opnieuw te kunnen starten en zo meer ritme opdoen. Hoogstwaarschijnlijk komt er nog een schorsing aan maar dat is nog even afwachten.”