Deze namiddag moet Berg en Dal op bezoek bij Eendracht Termien. Termien staat momenteel tweede met vierenveertig punten. Het is dus een absolute topper met de leidersplaats als inzet. Ze zagen de wedstrijd van vorige week tegen Zepperen wel uitgesteld waardoor ze één wedstrijd minder hebben gespeeld. Ze wonnen veertien keer, speelden twee maal gelijk en verloren drie wedstrijden. Ze scoorden tweeënzestig doelpunten en kregen er vierentwintig tegen.
 
De heenwedstrijd eindigde op 2-1. Van Pol bracht ons op voorsprong maar nog voor de rust lukt Carvalho de gelijkmaker. In de tweede helft maakte Joris het winnende doelpunt.
 
Eendracht Termien heeft als stamnummer 7919 en is een club uit de Genkse wijk Termien. Ze hebben Blauw en Geel als kleuren. Ze spelen sinds 2017 in de Nationale reeksen. Vorig seizoen eindigden ze op een zevende plaats.
 
In de laatste vijf wedstrijden pakten ze een dertien op vijftien met overwinningen tegen KFC Nijlen (1-2), Beerschot U23 (5-1), KFC Diest (7-1) en ASV Geel (3-0). Op Betekom speelde ze 3-3 gelijk in hun vorige wedstrijden.
 
Topschutters zijn: Carvalho (15), Stefani (12), Dauwe (10), Opdekamp (7), Mateso-Liongola (4), Ospitalieri (4), Yakupçebioglu (2), Degeling (2), Vanoppen (1), Oizaz (1), Janssen (1), en Jeunen (2).
 
Eendracht Termien – K Berg en Dal VV op zondag 18 februari 2024 om 15h00.