Onze ploeg speelde afgelopen zondag 2-2 gelijk tegen ASV Geel. Mo El Idrissi en zijn ploegmaats waren lang op weg naar een overwinning tegen de buren uit Geel.

“Al bij al was het wel een terechte weergave van de wedstrijd maar als je tot op het einde van de match op voorsprong staat wil je die drie punten ook wel binnenhalen.” Aldus de vijfendertigjarige speler. “Het was zuur om op het absolute einde dat doelpunt nog te slikken. Vrijdag wacht er uiteraard met leider Wezel Sport al een nieuwe wedstrijd. We hebben drie punten achterstand dus bij winst kunnen we gelijk komen maar bij verlies natuurlijk ook op een achterstand van zes punten. We gaan er alles aan doen om de drie punten mee naar Meerhout te brengen.”

El Idrissi bekijkt het match per match. “We zitten ook met heel wat geblesseerden en hopen dan ook zo snel mogelijk jongens te recupereren want heel breed is onzer kern niet. De prijzen worden aan de meet uitgedeeld maar natuurlijk komen er nu heel belangrijke maanden aan.”

Lennert Slegers is al het langste bij de club maar Mo El Idrissi is samen met Dean Joris ook al vijf seizoenen op de club. “Het is een echte familieclub waar iedereen me apprecieert. Ik speel hier met veel plezier en hoop dat nog een tijdje te kunnen doen.”