Berg en Dal trekt vrijdagavond naar Heikant-Berlaar. De ploeg van onze ex-coach Rudy Van Houdt doet het de laatste weken heel goed. De club pakte sinds de trainerswissel een vijftien op vijftien en staat ondertussen derde op twee punten van ons.

Heikant-Berlaar heeft het stamnummer 7734 en paars en wit als kleuren. Vorig seizoen speelden ze in derde amateurklasse maar ze eindigden voorlaatste met 21 punten en ze degradeerden.

Ze begonnen het seizoen dan ook als één van de favorieten maar maakte in het begin die rol niet echt waar. Ze begonnen wel met een overwinning tegen Kontich (6-2) maar daarna volgde er een gelijkspel op Antonia (2-2) en nederlagen tegen Tisselt (0-1) en Ternesse (3-1). Thuis tegen ’s Gravenwezel-Schilde werd er gewonnen (4-0). Nadien vond de trainerswissel plaats en de laatste vijf wedstrijden werden dus gewonnen. Mariekerke-Branst (0-3), KFCE Zoersel (4-1), OG Vorselaar (0-3), KSK Loenhout (2-0) en Vosselaar (1-2) gingen voor de bijl.

Topschutters bij Heikant Berlaar zijn Jari Verschoren (6), Kamiel Van Hoogten (6), Augusto Da Silva Neto (2), Tibo Michiels (2), Wannes Haemels (2), Jonas Verbert (2), Kevin Demoiseau (1), Thomas Verbist (1), Jeff Vandenbossche (1), Thommy Fuchs (1), Rayane Himi (1) en Cedrix Volkaerts.

Heikant-Berlaar – K Berg en Dal VV op vrijdag 11 november 2022 om 20h00.