Vandaag laten we onze derde nieuwkomer aan het woord. Met Thijs Van Pol voelen we onze nieuwe spits aan de tand.

We spraken hem na de beker-exit afgelopen zondag. “Het werd inderdaad een felbevochten wedstrijd met veel duels. In de eerste helft stond we goed  en was het natuurlijk spijtig van de doelpuntje net voor de rust. We zijn echter in de tweede helft goed druk blijven zetten en deden goed mee. Bij de strafschop bleef de keeper lang staan en pakte hij hem spijtig genoeg. Het bleef spannend tot het einde maar we liggen er helaas uit.”

Van Pol voelt zich al thuis bij Berg en Dal. “Ik heb mijn plek gevonden en krijg veel vertrouwen en dat is wel leuk. Ik kijk ook uit naar het begin van de competitie want ik hou wel van dat vaste ritme (dinsdag en donderdag trainen en in het weekend wedstrijd). “

Van Pol komt over van reeksgenoot en concurrent Wezel Sport. “Ik kijk niet naar de andere ploegen en enkel naar onszelf. We hebben een goede bekercampagne achter de rug en de match van vorige week op Nijlen was zelfs een referentiewedstrijd voor de rest van het seizoen. We hopen natuurlijk een goed seizoen te draaien.”

Van Pol kwam via de coach in contact met Berg en Dal . “Die vond met heel goed in de onderlinge wedstrijd toen en zo kwam de bal aan rollen.” Van Pol woont in Nederland (achter Eindhoven) en heeft een Fysio Kine praktijk. “Het is vijftig minuutjes rijden dus dat valt nog wel mee.” aldus onze goalgetter.