De tweede nieuwkomer die aan de beurt komt is Ramon Voorn.

“Ik kende trainer Johan Houben van vroeger en er was interesse van de club dus hebben we gepraat en kwamen we tot een akkoord.” Voorn komt over van Eendracht Termien. “Berg en Dal zelf kende ik niet , ik speelde in het verleden voornamelijk in Nederland maar ik was wel direct gecharmeerd.”

Voorn maakte de stage mee en speelde ook al enkele oefenwedstrijden. “Het is een leuke club met een talentvolle groep. We hopen een goed seizoen te kunnen draaien en bovenaan mee te kunnen draaien.”

Voorn werd in een eerder interview genoemd als mentor door Jeff Gevers. “Onze groep bestaat uit een mix van jonge jongens en de meer ervaren rotten. Er is ons gevraagd om die jongeren onder onze vleugels te nemen en dat doen we met veel plezier. Het is leuk om hen iets bij te kunnen brengen.”

In het dagelijkse leven is Voorn horeca-uitbater in Maastricht. “Ik bezit twee zaken daar.” Voorn moet voor de trainingen dan ook van Maastricht komen. “Het valt eigenlijk allemaal nog goed mee vermits ik bijna allemaal autostrade moet doen en ik op een tamelijk rustig stuk kan rijden.”