Onze reporter belde met Kevin Oris. De 35-jarige aanvaller vindt deze noodgedwongen break uiteraard ook niet leuk.
“Je bent daar natuurlijk bang voor maar ik probeer het vaste ritme van trainen aan te houden en zo mijn conditie te onderhouden. We hebben ook allemaal een polar zodat dat allemaal goed op te volgen is.”
Berg en Dal behaalde tot hiertoe een tien op vijftien. “Het had nog meer kunnen zijn want in onze openingsmatch tegen Ternesse waren we de betere ploeg maar verloren toch. Het is een gegeven dat vele ploegen gesloten zullen spelen tegen ons maar we hopen daar natuurlijk altijd een antwoord op te vinden.”
Het is koffiedik kijken wanneer de competitie wordt hervat. “Ik hoor eind november of zelf eind december vallen. Wanneer er hervat wordt zullen we ook wel wat midweekwedstrijden hebben denk ik.” Berg en Dal hervat in ieder geval waar het gestopt is. “Dat is inderdaad zo, we beginnen dus met een verplaatsing op Kalmthout.” De competitie is ook pas geldig wanneer er alles in het totaal vijftig procent van de wedstrijden gespeeld is. “Ik vermoed daarom ook dat we in een periode dat er gespeeld kan worden zoveel mogelijk gaan spelen zodat deze competitie geen maat voor niks gaat worden.”
Kevin is ook T2 in deze kern. “Ik ben nog altijd niet van plan om trainer te worden later maar je weet natuurlijk nooit. Mijn taak als T2 is eerder beperkt en ik ben zo een beetje de schakel tussen de groep en trainer Johan Houben, waar ik enorm veel van bijleer.”