Berg en Dal zakt vandaag af naar Tielen om er KFC De Kempen partij te geven. Deze club speelde vorig seizoen nog in derde amateurklasse B maar eindigde toen veertiende met tweeëntwintig punten en zakte af.

Ze hebben het stamnummer 4469 en geel en blauw als kleuren. Deze club bestaat sinds 2007 na een fusie KVV Lichtaart Sport en VC Tielen.

In het huidige seizoen begon KFC De Kempen met een gelijkspel thuis tegen Antonia (1-1). Vervolgens verloren ze met 3-1 op KBSK Retie en speelden in hun tweede thuismatch opnieuw gelijk (1-1), ditmaal tegen Kontich. Op Tisselt (3-4)  en thuis tegen Zoersel (4-0) werd gewonnen. Op 9 oktober volgde een bezoek aan medeleider Ternesse en werd er 2-0 verloren. Onze tegenstander van vorige week Vosselaar volgde daarna en ze wonnen met 3-1. Vorig weekend werd er verloren met 1-0 op Mariekerke-Branst. De Kempen is zo thuis nog altijd ongeslagen.

Topschutters bij KFC De Kempen zijn Door Moorkens (3), Chiel Swaans (3), Michaël Trommelen (2), Yunus Efe (2), Fil Vervoort (1), Ruben Meyndendonckx (1) en Ben Bakkovens (1).

KFC De Kempen – K Berg en Dal VV op zaterdag 29 oktober 2022 op 19h30. Adres: Prijsstraat 66 Tielen.