Berg en Dal won afgelopen zondag voor de negende keer op rij. Ditmaal wonnen we van Ternesse.

“We speelden een moeilijke eerste helft”, weet ook invaller Lennert Slegers. “We hadden in de eerste helft geen antwoord op hun speelstijl maar in de tweede helft brak de wedstrijd open en konden we uiteindelijk vrij vlot afstand nemen.”

Zondag volgt dan opnieuw een thuiswedstrijd tegen Vosselaar. “Ginder hebben we twee punten laten liggen dus dat willen we rechtzetten en verder willen we deze lijn gewoon proberen verder trekken.”

Met een zeventwintig op zeventwintig is Berg en Dal heel goed bezig. “Dat is idd zo maar we komend nu in de laatste rechte lijn met de laatste tien wedstrijden en elke misstap telt nu dubbel. Ik denk dat het nog heel spannend gaat worden en het wordt uitkijken naar die toppers maar je mag uiteraard ook zo weinig mogelijk punten laten liggen. We hebben alvast de ambitie en hopen zo hoog mogelijk te eindigen en liefst een prijs te pakken uiteraard.”

Slegers is de speler in de kern met de langste staat van dienst. “Ik heb besloten om na dit seizoen naar Witgoor te trekken. Ik ben ook afkomstig van daar en dat zal wel speciaal worden. Het is een mooie club met hevige supporters en een mooie nieuwe accommodatie. Ik hoop hier met een promotie door de grote poort te kunnen vertrekken.”