Na zes seizoenen neemt Mo El Idrissi afscheid van Berg en Dal. Hij blikt heel tevreden terug op zijn periode bij onze club al had hij zich het laatste seizoen wel anders voorgesteld.

“Ik speelde vorig seizoen heel wat wedstrijden en had toen zelfs tien assists maar kreeg dit seizoen niet zoveel mijn kans. Dat is wel jammer natuurlijk , ik ben altijd hard blijven werken en heb me heel het seizoen ingezet voor het team.”

Mo ging in principe in de laatste wedstrijd nog ingebracht worden om een mooi afscheid te krijgen maar het lot besliste er anders over. “Mijn vrouw had zich misstapt op de tribune en was met haar hoofd tegen zo een ijzeren bar terecht gekomen waardoor ik meegereden ben met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze had haar flink gestoten en haar neus gebroken maar niets wat niet genezen kan.”

El Idrissi was uiteraard heel blij met de titel. “Toen ik hier destijds kwam praten sprak de voorzitter al van Nationaal voetbal. Dat is dit seizoen verwezenlijkt en uiteraard heel mooi. Ik ben heel fier voor Chris en Cindy, Fonske en heel Berg en Dal dat ze volgend seizoen in het Nationale voetbal mogen aantreden.”

El Idrissi heeft ondertussen een nieuwe club dichter bij huis gevonden. “Ik word volgend jaar speler-trainer bij Lanaken, een ploeg in tweede provinciale in Limburg.”