Berg en Dal won afgelopen weekend met 2-0 van Ranst. Ranst bleek een lastige tegenstander wist ook Mo El Idrissi.
“Ze kregen direct een uitstekende kans en we konden eigenlijk direct op achterstand komen. We brachten in de eerste helft ook slordig voetbal. Tijdens de rust hebben we de koppen samen gestoken en zijn we ook iets anders gaan spelen. We gaven uiteindelijk weinig weg en konden in de tweede helft wel afstand nemen.”
El Idrissi begon in de eerste helft op de rechtsachter en schoof na de blessure van Verbeeck door naar de linksmidden of toch niet? “Rechtsachter kan je niet echt zeggen . In dit systeem doe je gewoon de hele flink en kom twee tegenstanders tegen.”
Berg en Dal staat momenteel derde en pakte de laatste vier wedstrijden een tien op twaalf. “De nederlaag tegen Ternesse was niet leuk en kon anders lopen maar het is nu zo. Tot hiertoe hebben alle ploegen tegen ons een laag blok proberen zetten wat niet altijd even simpel is maar we spelen zeker niet slecht en hopen dit door te kunnen trekken.”
De volgende twee wedstrijd zijn in principe naar Kalmthout en thuis tegen Oppuurs. “Het is natuurlijk afwachten of de wedstrijd nog gaan doorgaan vanwege de Corona cijfers maar we onderschatten in ieder geval geen enkele ploeg en gaan weer voor de overwinning.”
We stelden ons ook de vraag hoe het voetballen is in deze corona-tijden. “Voetbal is en blijft een contactsport. Het is dus allemaal niet gemakkelijk maar proberen onze passie uit te oefenen en tegelijk voorzichtig te zijn. In onze groep is iedereen daar dan ook heel voorzichtig mee. Het is ook afwachten wat de komende weken gaat gebeuren want alles terug zou stilvallen kan je enkele je conditie onderhouden door wat lopen. “
Wordt ongetwijfeld vervolgd……