Vandaag voelen we Dario Bogaerts aan de tand. Hij kwam in het tussenseizoen over van Hades.

“Ik heb vorig seizoen de voorbereiding meegemaakt met het eerste elftal van Hades maar dan uiteindelijk bij de beloften terecht gekomen. Ik ken onze coach Johan Houben van vroeger en had direct een goed gevoel bij de club waardoor ik hier tekende.”

Zaterdag speelde de A-kern zijn laatste match van de voorbereiding. “Met 6-1 winnen geeft altijd een goed gevoel. We misten nog wel wat spelers maar we hebben natuurlijk de nodige ambitie. We hopen op de top drie.”

Berg en Dal heeft een goede voorbereiding achter de rug. “We speelden goede wedstrijden en in de beker geraakten we ook ver. Wel spijtig van de match tegen Francs Borains want daar zat ook wel meer in.”

Zaterdag 4 september om 18h00 ontvangt onze ploeg Vorselaar. Ze hebben elkaar in de eerste ronde van de beker ook al ontmoet. “De beker is een heel andere gegeven , dus daar kunnen we niet op verder gaan. We komen wel met een goed gevoel uit deze voorbereiding en hopen natuurlijk direct de nodige punten te kunnen pakken in het begin van het seizoen.”

Bogaerts studeert voor leerkracht lager onderwijs en is ook jeugdtrainer bij de U12 van Berg en Dal.