De volgende nieuwkomer die we interviewden is Kurt Remen. De 32-jarige middenvelder komt over van Wezel Sport.

“In die korte competitie vorig seizoen speelden we al tegen elkaar en ik kende uiteraard wel wat mensen van vroeger bij Berg en Dal. “ Berg en Dal kende een goede voorbereiding. “We speelden een goede bekercampagne en leuke oefenwedstrijden. We zijn dan ook gewapend om dit seizoen bovenin proberen mee te draaien.”

De afgelopen weken kreeg Berg en Dal ook af te rekenen met enkele geblesseerden. “Iedereen heeft door de corona toch wel wat stilgelegen en dan zijn er meer blessures. Ook ik had er een beetje last van maar iedereen is bijna terug en we kunnen dus knallen zaterdag tegen Vorselaar.”

Berg en Dal ontmoette Vorselaar al in de eerste ronde van de beker. “In de competitie is de inzet anders dus de wedstrijden zijn niet te vergelijken maar we gaan zeker ons best doen om de drie punten thuis te houden.” Remen speelde in de jeugd bij Geel, Lierse en Westerlo. Bij Dessel stond hij heel veel seizoenen in de eerste ploeg. Vorig seizoen verhuisde hij naar Wezel Sport en dit seizoen zal hij dus te bewonderen zijn in het B.R.I.S.-stadion.