Berg en Dal beukte dit seizoen de poorten van de Nationale reeksen open. Voor Trainer Aziz Moutawakil was het een heel bijzonder seizoen.

“Het werd  een seizoen om nooit te vergeten.” Begint onze T1. “Zowel hier als privé. Het was de jarenlange ambitie van de club en onze voorzitter om op te gaan en dat is eindelijk gelukt.”

Berg en Dal draaide een goed seizoen maar had het wel even moeilijk. “In de laatste rechte lijn hebben we het echter opnieuw bewezen en zo verdiend de titel binnen gehaald. De ontlading was groot met de geëmotioneerde voorzitter die zijn droom zag uitkomen.”

Berg en Dal komt zo in een mooie reeks met onder andere ASV Geel en KFC Turnhout uit. “Er zitten inderdaad wel wat traditieclubs in onze reeks. De druk van over te gaan is er nu af maar we gaan uiteraard een mooie groep samenstellen en hebben in die reeks ook de nodige ambities.”

Aziz begon als speler aan het seizoen om daarna door zijn blessure T2 te worden en uiteindelijk nam hij op het einde over van Johan Houben. “Het was ook op dat gebied wel een speciaal seizoen. Mijn spelerscarrière heb ik afgesloten, trainer worden was wel een grote stap maar het smaakt zeker naar meer.