We spraken een zeer tevreden voorzitter Chris Verheyen in dit tussenseizoen. Zijn ploeg pakte vorig jaar niet alleen het kampioenschap in eerste provinciale maar won ook de Beker Van Antwerpen . Ondertussen is de voorbereiding van het nieuwe en eerste seizoen in de nationale reeksen ook begonnen.

“We hebben jaren ons best gedaan en er hard voor gewerkt en het is nu eindelijk gelukt. We hadden het al eerder gehoopt maar dan doet het natuurlijk extra deugd dat je dan uiteindelijk toch kampioen speelt.” Aldus voorzitter Chris Verheyen. “Het werd een spannend seizoen maar uiteindelijk waren we wel de terechte kampioen. We pakten ook de Beker Van Antwerpen, dat was ook nog niet gebeurd in de geschiedenis van de club. Deze schitterende en hechte groep heeft dat voor elkaar gekregen en dat doet me dan ook extra deugd. Ook niet te vergeten dat dit gebeurde onder de leiding van een jonge en ambitieuze coach.”

De Nationale reeksen halen is één ding, er blijven is iets anders. “We hebben een goede groep maar hebben uiteraard wat versterkingen bijgehaald.  Net als vorig seizoen zitten we in een mooie reeks en met derby’s tegen onder andere Witgoor, Geel en Turnhout staan er toch wel mooie affiches op het programma. Zelf hebben we ook dit seizoen de nodigde ambitie en mikken we op de top vijf om zo de volgende seizoenen door te kunnen groeien in deze reeks.”