Berg en Dal trekt morgenavond naar Vorselaar voor een inhaalwedstrijd en de derde wedstrijd in de competitie.
Vorselaar heeft als stamnummer het nummer 402 en heeft geel en zwart als clubkleuren. Er werd voor de eerste wereldoorlog al gevoetbald in Vorselaar. In 1922 werd de club opgericht en in 1924 sloot deze zich aan bij Belgische voetbalbond. De club verbleef een tijdje in de lokale reeksen tot met in 1938 promoveerde naar de nationale reeksen. De tweede wereldoorlog onderbrak het voetbal even en toe er terug hervat werd zakte de club terug weg uit de nationale reeksen. Na de oorlog werden de degradaties door de bond ongedaan gemaakt maar in 1947 zakte men toch.
Ze zouden negen jaar in provinciale doorbrengen om in 1956 terug te keren. Daar deed het het niet slecht en kon het enkele jaren mooie resultaten halen om in 1963 terug te degraderen. De volgende promotie kwam er pas in 1981, ze zouden tien jaar in vierde klasse spelen om dan terug te degraderen. In 1999 kwam er een nieuwe promotie en werden ze in het eerste seizoen direct tweede waarna men in de eindronde uitgeschakeld werden door Walhain. Het volgende seizoen konden ze dit niet herhalen en zakte ze terug naar de provinciale reeksen om de jaren daarna nog verder weg te zakken.
De laatste twee seizoenen werden ze tweemaal vierde in tweede provinciale. Vorig seizoen was dat goed genoeg voor een promotie waardoor ze nu in eerste provinciale spelen. Vorselaar begon het seizoen met een 5-1 nederlaag op het veld van Kalmthout. Afgelopen weekend verloren ze met 1-0 op BSK Retie. Ze hebben dus voorlopig nog geen punten gehaald uit die twee uitwedstrijden. Woensdagavond spelen ze voor het eerst dit seizoen in competitieverband. Vorig speelden beide ploegen in verschillende reeksen maar kwamen ze elkaar in de voorbereiding tegen en we onthouden dat het toen een zeer potige wedstrijd van hun kant werd. We zijn benieuwd wat dat woensdagavond gaat geven.
Vorselaar – Berg en Dal op woensdag 30 september 2020 om 20h00.