Berg en Dal trekt vrijdagavond naar leider Wezel Sport. Meteen voor enkele spelers ook een wederzien met hun ex-ploeg. Thijs Van Pol speelde immers vorig seizoen nog voor de Molse club. Aan de andere kant zien we Kevin Oris, Jens Driesen en Glenn Baeten terug die in een recent en minder recent verleden nog onze kleuren verdedigde.

Wezel Sport begon heel goed aan de competitie met een twaalf op twaalf tegen KSK Kalmthout (3-2), Antonia (2-4), Ranst (3-1) en FC Oppuurs (1-3). Begin oktober volgde er het eerste puntenverlies thuis tegen Vorselaar (4-4). Daarna wonnen de troepen van trainer Sepp De Roover opnieuw een paar keer op een rij . Vosselaar (0-1), SK Rapid Leest (3-1) en KBSK Retie (0-4) gingen voor de bijl. Eind oktober volgde dan de eerste nederlaag thuis tegen Kontich (1-2). Vorig weekend haalden ze zwaar uit op het veld van Zoersel (0-8) en pakten ze zo de eerste periode.

Bij winst komen we op gelijke hoogte van Wezel Sport dat de beste aanval van de reeks heeft. Berg en Dal heeft momenteel de beste verdediging van de reeks. Wezel scoorde trouwens vierendertig keer en kreeg dertien doelpunten tegen.

Topschutters bij Wezel Sport zijn Jan Van De Gevel (17), Kevin Oris (4), Kevin Janssens (3), Bart Biemans (3),  Kobe Stokmans (2), Wouter Vosters (2), Wout Bastiaens, Kjell Ven en Bart Kolen.Op één wedstrijd na scoorde topschutter Van De Gevel in elke competitiewedstrijd voor Wezel Sport dit seizoen.

Wezel Sport – Berg en Dal : vrijdag 12/11/2021 om 20h00