Berg en Dal moet deze namiddag op bezoek bij Zepperen-Brustem. De club waar onze ex-coach Luc Reumers aan het werk is doet het tot hiertoe niet slecht. Vorig seizoen speelden ze kampioen in Provincie Limburg met 71 punten.

Zepperen-Brustem heeft als stamnummer 8250 en Paars en Wit als kleuren. Ze staan momenteel gedeeld vierde met 23 punten uit 12 wedstrijden. Ze wonnen 7 matchen, speelden 2 keer gelijk en verloren er 3.  Ze scoorden 29 doelpunten en kregen er 19 tegen. Zepperen-Brustem was de ploeg die meestreed voor de eerste periodetitel met ons. Niet slecht voor twee promovendus-ploegen.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze een zeven op vijftien tegen Diest (3-2, winst), Pelt (2-1, winst), Schoonbeek (1-0, verlies), Beerschot B (3-4, verlies) en vorig weekend speelden ze 3-3 gelijk tegen KFV Nijlen.

Topschutters bij Zepperen-Brustem zijn: Dylan Vanwelkenhuysen (7), Jens Lowies (7), Nigel Gerrits (4), Eddy-Tim Verjans (3), Martijn Swartenbroekx (3), William Vanvoorden (3) en Julien Meunier (2).

Zepperen-Brustem – Berg en Dal op zondag 26 november 2023 om 15h00.
Adres: Het Dekken Sportpleinstraat Sint-Truiden.