De reserven kregen even wat minder aandacht maar bij deze willen we dat rechtzetten en brengen we een overzicht van de laatste drie wedstrijden. Ze staan momenteel gedeeld zesde met vijftien punten.
Vrijdag 25 oktober 2019 Berg en Dal – Lille: 1-1
Zoals de voorbije weken starten we niet scherp genoeg zodat we al na één minuut achter de feiten aanliepen . De ruststand was 0-1 . In de tweede helft herpakten we ons en hierdoor kwamen op gelijke hoogte via Mike Oris op een voorzet van Gilles Stuelens. Mike had nog de winninggoal aan de voet maar de keeper van Lille redde dit schot. Al bij al een juiste uitslag 1-1.
Doelpuntenmaker: Mike Oris.
Vrijdag 18 oktober 2019 Berg en Dal – White Star: 2-1
Tegen een degelijk White  Star, rode lantaarn in de reeks speelde Berg en Dal een goed match. Aan de rust stond het 0-0. In de tweede helft kwamen we 1-0 voor via Ossenblok . White Star kwam tien minuten voor tijd langszij maar in het slot van de wedstrijd pakte we toch de volle buit via Yazami.
Doelpuntenmakers: Ossenblok en Yazami.
Vrijdag 12 oktober 2019 Berg en Dal – Weelde : 2-1
We konden terug op een voltallig team rekenen met een wederoptreden van Dean Joris. Nochtans stonden we al na vijf minuten al achter omdat we niet gretig genoeg aan de wedstrijd starten. Na een twintigtal minuten herpakten we ons met een mooie combinatie tussen Joris en Didier waardoor er een strafschopfout gemaakt werd op die laatste die deze klus mooi afwerkte. Ruststand 1-1. We waren nog maar net uit de kleedkamers of het stond al 2-1 via Joris op voorzet van Peys. Nadien nog kansen aan beide zijden maar het was Berg en Dal dat de drie punten thuis hield.
Doelpuntenmakers: Didier en Joris.