Onze eerste ploeg in de kijker is de U6 van coaches Dirk Van Hoylandt, Davy Beyens, Michael Van Genechten, Jan Boons en Hannelore Peys. We vroegen coach Dirk om meer uitleg.

“We zijn begonnen met veertien spelertjes en ondertussen hebben een groep van een tweeëndertig spelertjes waarvan er toch wel gemiddeld vierentwintig elke training aanwezig is.” In het begin waren er met Dirk, Davy en Michael drie trainers. “Ook dat is gegroeid met een vader en een moeder van spelertjes van de groep. Eerst sloot Jan Boons mee aan en sinds kort heeft Hannelore Peys de groep ook versterkt.” Coach Dirk heeft ook mooie woorden voor de ouders aan de kant. “Ze zijn zowel thuis als uit massaal aanwezig en moedigen steeds op een positieve manier aan. Dat is gewoonweg fantastisch.”
Voor coach Dirk is iedereen gelijk. “Het spelplezier komt op de eerste plaats en daar hecht ik veel belang aan. We sluiten altijd af met handjeklap aan de aanwezige toeschouwers en gaan dan ik een kring staan en doen daar ons afscheidsritueel en roepen “Citroen citroen , wij zijn kampioen.”