We bundelen nog eens even een paar verslagen van onze reservenploeg waarvan de trainer Wim Gielis ons mooi op de hoogte houdt.
Berg en Dal – VC Herentals: 5-1
Nadat ze begin november forfait moesten geven speelde op 8 november onze reservenploeg een goede wedstrijd tegen een jong VC Herentals. De ruststand was 4-1 met twee doelpunten van Yazami, eentje van Donkers en eentje van Peys. In de tweede helft zette Mariën de 5-1 eindstand op de bordjes.
Berg en Dal – Bevel : 0-2
Een week later volgde een nieuwe thuiswedstrijd tegen Bevel. De ploeg liep echter achter de feiten aan en kwam 0-2 achter. In de tweede helft kregen ze voldoende kansen om nog gelijk te komen maar dat lukte niet. Buiten de forfaitmatchen was dit een eerste nederlaag na een lange reeks zonder nederlaag.
KFC Nijlen  – Berg en Dal: 3-2
Vorige week tenslotte was de scherpte er weer niet vanaf het begin en kwam Nijlen al snel 2-0 voor. Gelukkig kon de ploeg zich herpakken en na doelpunten van de wederoptredende Van Der Sanden en Stuelens hingen de bordjes bij de rust gelijk. In de tweede helft liep Berg en Dal echter op ene rake counter van Nijlen en eindigde de match op 3-2.
Wie de reserven zelf aan het werk wil zien dit weekend kan morgen om 14h30 terecht bij BSK Retie. Ze spelen dan op campus Vossekot (Geenend 11 , 2470 Retie) hun wedstrijd.