Berg en Dal ontvangt vandaag Oppuurs. Oppuurs heeft stamnummer 8765 en is gesticht in 1981. Het stond ook bekend als “De Tutters”. Oppuurs ligt in de buurt van Bornem en Puurs.
De club is gestart in vierde provinciale maar kon in de loop der jaren doorgroeien tot in eerste provinciale. In de laatste drie seizoenen (telkens in eerste provinciale) eindigde Oppuurs achtereenvolgens elfde, vijfde en tiende.
Dit seizoen doen ze het voorlopig heel goed en staan ze na de zaterdagwedstrijden gedeeld vierde. Bij winst vanmiddag in Meerhout zouden ze alleen op de tweede plaats komen van leider Heikant Berlaar. Tot hiertoe wonnen ze al hun thuismatchen:  Mariekerke (4-0), Zoersel (3-1), Sint-Job (3-1) en verloren ze hun twee uitwedstrijden : Rochus Deurne (4-1) en Witgoor (2-0) . Ze hebben elf doelpunten gescoord en kregen er acht tegen.
Topschutters bij Oppuurs zijn : Kerremans (4), Van Damme (3), Van Gool (2), S. D’Hertefelt en Stabel (1)
Selecties
Berg en Dal: Reynders, Slegers en Van den Bergh zijn geblesseerd. Kern: Kenens, De Scheemaecker, Joris, El Idrissi, Van Elven, Donckers, Berrevoets, Grondelaers, Driesen, Boonen, Bodard, Maes, Didier, Robin Reumers en Guan Reumers.
FC Oppuurs: Schaerlaeken en Muyldermans zijn geblesseerd. Stabel is geschorst. Kern: Vandenbossche, Keita, Kerremans, Peeters, Gülsen, Jenart, Van Damme, Van Gool, N. D’Hertefelt, S. D’Hertefelt, Francken, De Bleser, Morissens, Ceulemans, Hoofd.
Berg en Dal – FC Oppuurs : Zondag 7 oktober om 15h00