Berg en Dal ontvangt deze namiddag met KFC De Kempen de derde in de stand. De heenwedstrijd eindigde op 0-1 na een doelpunt van Mo El Idrissi. In de beker van België ontmoette beide ploegen elkaar ook al eens. Toen werd het 3-0 voor De Kempen.
KFC De Kempen ontstond uit de fusie van VC Tielen en VV Lichtaart Sport. Die eerste club ontstond dan weer na het faillissement van KFC Tielen. Die club bereikte uit de tweede klasse en het absolute hoogte punt was de halve finale in de beker tegen Anderlecht. Hierin sneuvelde ze uiteindelijk. Ze spelen nog wel in het mooie Staf Janssenstadion in Tielen.
De Kempen heeft wel wat goede spelers aan boord maar begon twijfelend aan de competitie met een vijf op vijftien. Begin oktober begon het te draaien in Tielen en pakte de ploeg van trainer Tom Moons een drieëntwintig op zevenentwintig. In december volgden er twee opeenvolgende uitmatchen tegen Zoersel en Witgoor. Deze werden beide verloren. Voor de winterstop speelden ze een vooruitgeschoven wedstrijd tegen rode lantaarn Sint-Job. Ze verpulverden hen met 8-0 en ex-Berg en Dal spelers Kenny Geudens knalde er vier binnen en is met achttien stuks momenteel topschutter in de reeks.
Selectie
Berg en Dal: Donkers, Berrevoets, Osman, Boonen, Driesen en Van den Bergh zijn geblesseerd. Tom Reynders is geschorst. Kern: Kenens, De Scheemaecker, Van der Sanden ,El Idrissi , Bodard, Didier, Joris, Slegers, Maes, Van Elven, Lemmens, R. Reumers, Van Doninck, Marien en G.Reumers.
KFC De Kempen: Meynendonckx is ziek en Heyns geblesseerd. Kern: Verheyen , De Winter , G. Van der Linden, R. Van der Linden, Verbaendert, Van Reusel, Bakkovens, Hoefnagels, Geudens, Laurryssen, Lauwers, Trommelen, Van den Putte, Gielis en  Voets
Berg en Dal – KFC De Kempen: zondag 13 januari om 14h30