Berg en Dal ontvangt zondagnamiddag KVV Duffel, de laatste in de stand. De troepen van trainer Rudi Hoes kunnen best winnen om niet naar onderen te moeten gaan kijken.
KVV Duffel heeft als stamnummer 6461 en heeft Geel en Zwart als clubkleuren.  In 1954 ontstond de club FC Mijlestraat als caféploegje. Een jaar later gingen ze samen met FC Anderstad, een lokale ploeg van de melkerij aan de Anderstad in Lier. De naam werd Vlug & Vrij Duffel-Mijlstraat. Men zou wat lokaal spelen om in 1961 de overstap te maken naar de Belgische Voetbalbond, Mijlestraat verdween uit de naam en het werd VV Duffel. De ploeg startte in de laagste provinciale reeks namelijk derde provinciale. In 1972 werd een nieuwe infrastructuur ingehuldigd. Duffel speelde ondertussen in vierde provinciale, het nieuwe laatste niveau toen.  Daarna pendelde de ploeg tussen derde en provinciale. Een aantal jaar later zouden ze hetzelfde doen tussen derde en tweede maar in 2015 lukte de overstap naar eerste provinciale. Ook daar zijn ze tot hiertoe een liftploeg en speelde ze vorig seizoen kampioen in tweede provinciale.
KVV Duffel behaalde dit seizoen tot hiertoe elf punten. Op het veld van Schriek kon het winnen en tegen Berlaar Heikant, Mariekerke, Sint-Job, De Kempen, Wuustwezel, Kontich en Rochus Deurne konden ze een puntje pakken. De heenwedstrijd eindigde op 0-3 na doelpunten van Van Elven, Didier en Donkers.
Topschutters bij Duffel zijn : Verschaeren (9), Delmeire (5), De Voecht (5) , Kerremans (2), Van Mullem (2), De Ruysscher (1), Van Eijndhoven (1), Vergeylen (1), Illunga (1) en Kemland (1).
Selecties
KVV Duffel:
De Voeght is twijfelachtig. Kern: Smets, Van Espen, Van Mullem, Vergeylen, Van Eyndhoven, Celis, Kerremans, Elayadi, Delmeire, De Voeght (?), Verschaeren, Eggers , Kemland en nog een aan te duiden speler.
Berg en Dal:
Donkers, Boonen, Driesen en Van den Bergh zijn geblesseerd. Maes is geschorst. Nog één speler aan te duiden. Kern: Kenens, De Scheemaecker, Van der Sanden ,El Idrissi , Bodard, Didier, Joris, Slegers, Van Elven, R. Reumers, , Reynders, Mariën, Peys en G.Reumers.
Berg en Dal – KVV Duffel: zondag 10 februari 2019 om 15h00