Berg en Dal moet vanavond op bezoek bij KFC De Kempen. Na de verdiende 2-1 overwinning thuis tegen VC Herentals hopen we ook tegen KFC De Kempen iets te rapen. De ploeg uit Tielen begon met een gelijkspel tegen Witgoor aan de competitie en won vorig weekend met 1-3 op het veld van Sint Job.
KFC De Kempen ontstond uit de fusie van VC Tielen en VV Lichtaart Sport. Die eerste club ontstond dan weer na het faillissement van KFC Tielen. Die club bereikte uit de tweede klasse en het absolute hoogte punt was de halve finale in de beker tegen Anderlecht. Hierin sneuvelde ze uiteindelijk. Ze spelen nog wel in het mooie Staf Janssenstadion in Tielen.
Berg en Dal ontmoette dit seizoen KFC De Kempen al in de beker. Er werd toen met 3-0 verloren na doelpunten van Meynendonckx en tweemaal Roy Van Der Linden. In de competitie starte De Kempen dus tegen het taaie Witgoor. Hoefnagels bracht de thuisploeg op voorsprong maar op enkele minuten tijd boog Witgoor de situatie om na doelpunten via Van Genechten en Blockx. Het was uiteindelijk Hoefnagels die de gelijkmaker lukte en zorgde voor een puntje. Vorige week op het veld van Sint Job ging het vrij vlot na doelpunten van Meynendonckx en tweemaal Kenny Geudens werd er gewonnen met 1-3.
Selecties
KFC De Kempen:
Gielis (spierscheur), Maes (Vakantie) en ook Goris op vakantie. De rest volgt na de reservenwedstrijd. Kern: De Winter, G. Van der Linden, R. Van der Linden, Verbaendert, Van Reusel, Bakkovens, Trommelen, Hoefnagels, Van den Putte, Geudens, Laurryssen, Meynendonckx, Heyns
Berg en Dal: Reynders, Bodard en Vandenberg zijn geblesseerd. De rest volgt na de reservenwedstrijd. Kern: Kenens, De Scheemaecker, Joris, El Idrissi, Donckers, Berrevoets, Van de Sande, Koppers, Grondelaers, Driesen, Boonen en Reumers.
KFC De Kempen – Berg en Dal op zaterdag 15 september om 19h30