Berg en Dal moet zondagnamiddag op bezoek bij Duffel, de voorlaatste in de stand. De troepen van trainer Rudi Hoes verloren vorig weekend tegen Oppuurs maar hopen morgen terug aan te kunnen knopen met een overwinning.
KVV Duffel heeft als stamnummer 6461 en heeft Geel en Zwart als clubkleuren.  In 1954 ontstond de club FC Mijlestraat als caféploegje. Een jaar later gingen ze samen met FC Anderstad, een lokale ploeg van de melkerij aan de Anderstad in Lier. De naam werd Vlug & Vrij Duffel-Mijlstraat. Men zou wat lokaal spelen om in 1961 de overstap te maken naar de Belgische Voetbalbond, Mijlestraat verdween uit de naam en het werd VV Duffel. De ploeg startte in de laagste provinciale reeks namelijk derde provinciale. In 1972 werd een nieuwe infrastructuur ingehuldigd. Duffel speelde ondertussen in vierde provinciale, het nieuwe laatste niveau toen.  Daarna pendelde de ploeg tussen derde en provinciale. Een aantal jaar later zouden ze hetzelfde doen tussen derde en tweede maar in 2015 lukte de overstap naar eerste provinciale. Ook daar zijn ze tot hiertoe een liftploeg en speelde ze vorig seizoen kampioen in tweede provinciale.
Dit seizoen begonnen ze met een gelijkspel tegen Heikant (1-1) en een week later werd het op Mariekerke met een 2-2 ook een gelijkspel. Daarna volgden er nederlagen tegen Rochus Deurne (1-4), Zoersel (3-2), Witgoor (2-5). Vorig weekend werd er veel gescoord in de partij tussen Sint-Job en Duffel en werd het 4-4. Het kwam 0-4 voor maar moest uiteindelijk nog een gelijkspel toestaan.
Topschutters bij Duffel zijn : Delmeire (4), Verschaeren (3), Kerremans (2), Illunga (1), Kemland (1)
Selecties
KVV Duffel:
El Ayadi is geschorst. Eggers is geblesseerd. De rest volgt na reservenwedstrijd. Selectie: Smets, Van Espen, Van Mullem, Vergeylen , Celis, De Voeght, Kerremans, Delmeire, Van Eyndhoven, Verschaeren, Kazadi, Kemland, Knapen.
Berg en Dal: Osman, Koppers en Van den Bergh zijn geblesseerd.
Kern: Kenens, De Scheemaecker, Joris, El Idrissi, Driesen, Boonen, Bodard, Maes, Didier, Donkers, Van Elven, Berrevoets, Grondelaers, R. Reumers en G. Reumers.
KVV Duffel – Berg en Dal op zondag 14/10/18 om 15h00. Terreinen: Heidestraat 7B Duffel