Berg en Dal maakt zondag de verplaatsing naar Wommelgem om het plaatselijke Ternesse VV er partij te geven.

Bron afbeelding: Google maps


De heenwedstrijd wonnen we overtuigend met 7-0 na een hattrick van Joris, twee doelpunten van Kevin Oris en treffers van Dams en Didier.
Ternesse doet het de laatste tijd redelijk goed en pakte een negen op vijftien met overwinningen tegen Nijlen, Oppuurs en Antonia. Jens Muyshondt en Kevin Van Loock scoorden de laatste vier wedstrijden vier doelpunten en zijn in het oog te houden. De laatste scoorde zelfs in elk van die wedstrijden.
 
Berg en Dal pakte de laatste vijf wedstrijden een acht op vijftien en staat gedeeld vijfde. In de strijd om de eindronde kan het best de volle buit pakken. Trainer Kevin Oris ziet zichzelf terugkeren uit blessure en wordt dus speler-trainer bijgestaan op de bank door zijn schitterende T2 Wim Gielis. Ook Gille Koppers keer terug uit Blessure. Smeets is geschorst en El Idrissi is out.
Selectie: Kenens, Raeymaekers, Bakkovens, Bodard, Koppers, Didier, Driesen, K. Oris, Joris, Lumanza, Dams, Maes, M. Oris, Reumers en  Slegers.
Bij Ternesse is Snoeys geschorst.
Selectie: Butsraen, De Donder, De Langhe, Felix, Geenen, Goris, Lemaire, Muyshondt, Van Den Brandt, Van Dyck, Van Loock, Veldeman, Verhoeven, Vervoort en Haid El Assiri.
Ternesse VV – Berg en Dal : zondag 23 februari 2020 om 15h00. Adres: Sportcentrum Schiersel Brieleke Wommelgem. (straat: Brieleke)