Berg en Dal moet vanmiddag op bezoek bij Wuustwezel.  Wuustwezel heeft het stamnummer 358 en heeft de kleuren Geel en Blauw. De club werd opgericht in 1916 onder impuls van de gebroeders Verellen van de gelijknamige sigarenfabrikant. De club zou vele decennia in de provinciale reeksen spelen.
De grootste succesperiode begon halverwege de jaren zeventig. In 1975 pakte ze de titel in tweede provinciale. Het jaar daarna werden ze tweede in eerste provinciale en stootten ze door naar de Nationale reeksen. Ook in bevordering ging het heel goed en pakte ook daar de titel om zo door te stomen naar derde klasse. In hun eerste seizoen werden ze gedeeld vijfde samen met Overpelt Fabriek. Ze deden dat het seizoen erna nog eens over en eindigde gedeeld vijfde met Turnhout.
De seizoenen erna eindigden ze telkens in de middenmoot om dan in het seizoen 1982-1983 de reeks te winnen en te promoveren naar tweede klasse. Dat was echter te hoog gegrepen voor de club en in 1987 zakten ze zelfs terug naar bevordering. Twee seizoenen erna ging het zelfs richting provinciale reeksen. Dat zou duren tot 2000, toen keerden ze terug naar vierde nationale. Twee seizoenen later waren ze dicht bij de promotie via de eindronde maar het lukte net niet en in 2004 volgde opnieuw de degradatie. In 2012/2013 degradeerde de club naar tweede provinciale om een seizoen later terug te keren naar eerste . Nadien volgde een nieuwe degradatie. Vorig seizoen verraste ze vriend en vijand door uiteindelijk met één puntje voorsprong op het sterke KFC De Kempen kampioen te spelen in tweede provinciale.
Dit seizoen wachten ze nog op hun eerste overwinning na een gelijkspel tegen Rochus Deurne (0-0), verlies op Zoersel (4-2) en vervolgens een gelijkspel tegen Witgoor (2-2) en op ook een gelijkspel op Sint-Job (1-1). Ze zijn dus nog maar één keer verloren en zeker thuis niet te onderschatten. Opvallend detail: Wuustwezel scoorde dit seizoen vijf keer en vijf keer was het een doelpunt van Nick Jansen. Bij Winst kan Berg en Dal weer klimmen in het klassement.
Selecties

Wuustwezel: Geen geschorsten en geblesseerden. Kern: Van Bael, Vanhout, Gommers, Schrauwen, Simons, Adriaenssens, Peeters, Vissers, Bevers, Jongenelis, Binnemans, Jansen N., Arnouts, Jansen J., Mertens, Van Ostaeyen en Vanoirbeeck.
Berg en Dal:
Berg en Dal: Reynders, Slegers en Van den Bergh zijn geblesseerd. De rest volgt na de reservenwedstrijd.
Kern: Kenens, De Scheemaecker, Joris, El Idrissi, Donckers, Berrevoets, Koppers, Grondelaers, Driesen, Boonen, Bodard, Maes en Reumers.
Wuustwezel – Berg en Dal op zondag 30 september om 15h00.
Locatie: Bredabaan 280 in Wuustwezel